Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pe 1 decembrie dam startul campaniei “Venetia te așteapta. Participa la tombola Arena Mall si ai șansa sa castigi o vacanta de poveste!” – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

campanie de cumparaturi_tombola Craciun_Veneția te așteaptă. Participă la tombola Arena Mall și ai șansa să câștigi o vacanță de poveste

Pe 1 decembrie dam startul campaniei “Venetia te așteapta. Participa la tombola Arena Mall si ai șansa sa castigi o vacanta de poveste!”

Surprizele pregătite de către Arena Mall continuă! De data aceasta, cumpărăturile din luna decembrie îți pot aduce un sejur la Carnavalul de la Veneţia din februarie 2024.

Vino în Arena Mall în perioada 1-31 decembrie 2023, cumpără unul sau mai multe produse în valoare de minim 100 lei (pe acelaşi bon fiscal) şi completează talonul de participare primit de la lucrătorul comercial al magazinului din care ai făcut cumpărături. Pasul final este să depui talonul în urna special amenajată (parter, lângă fântâna arteziană) şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unui sejur la Carnavalul de la Veneţia!

La această tombolă poate participa orice persoană fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

  1. să facă cumpărături de cel puţin 100 lei în cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall în perioada 1 – 31 decembrie 2023 (perioada de desfăşurare a campaniei). Condiţia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe un singur bon fiscal;
  2. să păstreze bonul fiscal pentru validarea premiului;
  3. să completeze talonul de participare cu datele personale corecte;
  4. să respecte prevederile Regulamentului precum şi orice alte indicaţii date de Organizator în vederea desfăşurării în condiţii normale a concursului.

Data limită de depunere a taloanelor este 31 decembrie 2023, ora 18:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate în mod lizibil.

Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall şi câştigător, respectând perioada de desfăşurare a Carnavalului de la Veneţia. Premiul nu este transmisibil.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 31 decembrie 2023

EXTRAGEREA PREMIULUI: vineri, 5 ianuarie 2024

Share Page

Close
Back