Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Vine vine… Iepurasul! Participa la TOMBOLA de Pasti in perioada 01-25 aprilie @Arena Mall – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

arena-mall-campanie-pasti-2019-vine-vine-iepurasul

Vine vine… Iepurasul! Participa la TOMBOLA de Pasti in perioada 01-25 aprilie @Arena Mall

CAMPANIE INCHEIATA. Castigatoarea este Irina Catalina (Piatra Neamt).

Situat in Muntii Iudei, intre Marea Mediterana si tarmul de nord al Marii Moarte, Ierusalimul modern este unul dintre cele mai frumoase si mai cunoscute orase din Orientul Mijlociu, un loc pentru care de-a lungul mileniilor s-au dus razboaie si batalii cumplite. Cei care viziteaza astazi Ierusalimul vor gasi un oras care in mare parte s-a schimbat mult prea putin fata de cum arata cu secole in urma. Partea veche a orasului, plina de biserici, sinagogi, moschei, locul unde se gaseste si Zidul Plangerii, este in permanenta foarte aglomerata, credinciosii din intreaga lume venind aici in pelerinaj.

Insa Ierusalimul nu este doar un oras sfant, ci si un loc unde veti gasi un numar impresionant de magazine si piete, unde puteti da peste adevarate chilipiruri, pentru orice fel de marfuri. Insa veti avea nevoie de cateva zile bune pentru a descoperi macar cateva dintre cele mai bune pravalii si piete, pentru ca oferta este impresionanta, pasiunea pentru negociere a vanzatorilor deja legendara, iar preturile pot varia foarte mult. Intocmai din acest motiv oferim o excursie de 5 nopti in Orasul Sfant.

Vino in Arena Mall in perioada 1-25 aprilie 2019, cumpara unul sau mai multe produse in valoare de minim 100 lei (pe acelasi bon fiscal) si completeaza talonul de participare primit de la lucratorul comercial al magazinului din care ai facut cumparaturi. Pasul final este sa depui talonul in urna special amenajata (parter, langa fantana arteziana) si vei intra automat in cursa pentru castigarea unui sejur pentru 2 persoane la IERUSALIM!

La aceasta tombola poate participa orice persoana fizica, de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani, care a intrat in posesia talonului si care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

a) sa faca cumparaturi de cel putin 100 lei in cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall in perioada 1 – 25 aprilie – perioada campaniei. Conditia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei sa fie pe un singur bon fiscal;

b) sa completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la Campania „Vine vine… Iepurasul” cu datele personale corecte;

c) sa respecte prevederile prezentului regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a concursului.

Data limita de depunere a taloanelor este 25 aprilie, ora 21:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate in mod lizibil.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 25 aprilie 2019

EXTRAGEREA PREMIULUI: 26 aprilie 2019

In cadrul tombolei se va acorda un premiu care consta intr-un sejur pentru 2 persoane la IERUSALIM (cu toate serviciile si taxele incluse). Data exacta a excursiei va fi stabilita de comun acord, intre Arena Mall si castigator. Premiul nu este transmisibil si include si accesul la punctele turistice de interes.

Arena Mall. Cumparaturi placute! Amintiri placute!

Share Page

Close
Back