Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
TOMBOLA “Castiga un city break la LONDRA!” 1-31 august – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

castiga-un-city-break-londra-anglia-tombola-concurs-cu-city-break-vacanta-tui-travel-center-tombola-cumparaturi-arena-mall-bacau-august-2018

TOMBOLA “Castiga un city break la LONDRA!” 1-31 august

>>> CASTIGATORUL ESTE Dumitru Ana-Maria (jud. Vrancea).

Capitala Angliei este cu siguranta, un loc pe care merita sa-l vizitezi cel putin o data in viata datorita istoriei impresionante, a magazinelor luxoase, a cladirilor si pietelor istorice. Un city break la Londra suna tentant, nu? Acum ai un motiv in plus sa vii la shopping!

Vino in Arena Mall in perioada 1-31 august 2018, cumpara unul sau mai multe produse in valoare de minim 100 lei (pe acelasi bon fiscal) si completeaza talonul de participare primit de la lucratorul comercial al magazinului din care ai facut cumparaturi. Pasul final este sa depui talonul in urna special amenajata (parter, langa fantana arteziana) si vei intra automat in cursa pentru castigarea unui city break la LONDRA!

La aceasta tombola poate participa orice persoana fizica, de cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, cu varsta peste 18 ani, care a intrat in posesia talonului si care indeplineste, in mod cumulativ, urmatoarele conditii:

a) sa faca cumparaturi de cel putin 100 lei in cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall in perioada 1 – 31 august 2018 – perioada campaniei. Conditia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei sa fie pe un singur bon fiscal;

b) sa completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la Campania „Castiga un city break la LONDRA!” cu datele personale corecte;

c) sa respecte prevederile prezentului regulament precum si orice alte indicatii date de Organizator in vederea desfasurarii in conditii normale a concursului.

Data limita de depunere a taloanelor este 31 august, ora 22:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate in mod lizibil.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 31 august 2018

EXTRAGEREA PREMIULUI: 3 septembrie 2018

REGULAMENTUL CAMPANIEI >>> AICI.

In cadrul tombolei se va acorda un premiu care consta intr-un city break la LONDRA pentru doua persoane adulte (cu toate serviciile si taxele incluse). Data exacta a excursiei va fi stabilita de comun acord, intre Arena Mall si castigator. Premiul nu este transmisibil.

Spor la cumparaturi!

TALON FATA

TALON VERSO

Share Page

Close
Back