Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Targ de CRACIUN @Arena Mall – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Targ de CRACIUN @Arena Mall

Craciunul e sarbatoarea care ne fascineaza, ne inspira in mod deosebit si ne face mai buni. De aceea, ca in fiecare an, in luna decembrie diferiti expozanti vin in Arena Mall in haine de sarbatoare sa expuna obiectele handmade realizate cu truda tot anul.

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare sa achizitionati accesorii handmade, ornamente de Craciun, cadouri unice, obiecte decorative, tablouri pictate manual si nu numai. Asadar, cei care iubesc frumosul si care apreciaza miile de ore de munca ale unui artizan vor gasi nenumarate lucrusoare cu tematica de Craciun.

EXPOZANTI: MNcreativemakeover, Casa Crystal, Kontabia Bacau, Fundatia “Sfantul Ioan Bosco” Bacau, Fundatia de Sprijin Comunitar, Armata Salvarii Romania, Cercetasii Romaniei.

De mai bine de 10 ani, “Cercetasii Romaniei” vin in Arena Mall sa impacheteze cadouri la “Insula Cercetasilor” (etajul 1 + zona fantanii arteziene). Fiecare impachetare de cadou este realizata de cercetasii voluntari in baza strangerii de fonduri. Fiecare beneficiar contribuie cu cat doreste. Misiunea Cercetasiei in societatea romaneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune si o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, in care oamenii sunt impliniti ca indivizi si joaca un rol constructiv in societate.

Armata Salvarii are si Galetusa Rosie amplasata afara, la intrarea din parcare si desfasoara o campanie de colectare cadouri pentru 50 de copii din familii defavorizate care locuiesc in Bacau. Voluntarii te incanta cu colinde de Craciun. Pentru donatii, puteti lua legatura cu coordonatorul Nicolae Dumitru: nicolae.dumitru@eet.salvationarmy.org, 0767.791.681

LOCATIE: etajul 1 (zona Pepco-Flanco-Sinsay-New Yorker)

Va asteptam cu drag in haine de sarbatoare sa traim magia Craciunului!

#arenamallbacau

Share Page

Close
Back