Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Targ de CRACIUN @Arena Mall – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Targ de CRACIUN @Arena Mall

Craciunul e sarbatoarea care ne fascineaza, ne inspira in mod deosebit si ne face mai buni. De aceea, ca in fiecare an, toata luna decembrie diferiti expozanti vin in Arena Mall in haine de sarbatoare sa expuna obiectele handmade realizate cu truda tot anul.

Va asteptam cu drag in numar cat mai mare sa achizitionati accesorii handmade, ornamente de Craciun, cadouri unice, obiecte decorative, tablouri pictate manual si nu numai. Asadar, cei care iubesc frumosul si care apreciaza miile de ore de munca ale unui artizan vor gasi nenumarate lucrusoare cu tematica de Craciun.

De mai bine de 10 ani, “Cercetasii Romaniei” vin in Arena Mall sa impacheteze cadouri la “Insula Cercetasilor” amenajata in zona fantanii arteziene. Fiecare impachetare de cadou este realizata de cercetasii voluntari in baza strangerii de fonduri. Fiecare beneficiar contribuie cu cat doreste. Misiunea Cercetasiei in societatea romaneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori bazat pe o Promisiune si o Lege, de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, in care oamenii sunt impliniti ca indivizi si joaca un rol constructiv in societate.

Printre expozantii obiectelor handmade se numara: Fundatia de Sprijin Comunitar, Armata Salvarii Romania, Handmade Kontabia, Fundatia “Sfantul Ioan Bosco” Bacau, Morar Alexandru, Maya&Ily (Victorian Christmas).

De asemenea, in perioada 15-20 decembrie langa fantana arteziana este ampalsat Angel Tree (Copacul Îngerilor). Acesta este ornat cu globulețe cu stickere cu numele copiilor pentru care strângem cadouri. De asemenea, voluntarii au si Galetusa Rosie amplasata afara, la intrarea din parcare si desfasoara o campanie de colectare cadouri pentru 50 de copii din familii defavorizate care locuiesc în orașul Bacau se desfasoara prin Armata Salvarii.

  • Sunt câteva recomandări pentru cei implicați: copii beneficiari au între 0-12 ani, cadoul să fie in valoare de maxim 100 de lei, dulciuri sau bunuri neperisabile, ca jucării, haine, etc. Toate obiectele să fie noi.
  • Donatori când vizitează Arena Mall observă bradul și aleg după dorință 1 sau mai multe stickere cu datele copiilor (avem acordul scris al părinților, nu sunt devoalate date confidențiale)
  • Peste o perioadă de timp donatorul aduce cadoul împachetat fie la Arena Mall fie la sediu Armatei Salvării din Bacău.
  • Cadourile vor fi oferite copiilor în cadrul unui eveniment cu masă festivă.

Pentru mai multe detalii despre ANGEL TREE, luati legatura cu coordonatorul Nicolae Dumitru: nicolae.dumitru@eet.salvationarmy.org, 0767.791.681

LOCATIE: parter Arena Mall (in jurul fantanii arteziene)

PROGRAM: 4 – 30 decembrie 2020, incepand cu ora 10:00

Va asteptam cu drag in haine de sarbatoare sa traim magia Craciunului! #arenamallbacau

Share Page

Close
Back