Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Salonul AUTO EXPO Cybernet Auto Center: 13-15 septembrie 2019 – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Salonul AUTO EXPO Cybernet Auto Center: 13-15 septembrie 2019

Program:

  • Vineri – Sâmbătă: 10:30 – 19:00
  • Duminică: 10:30 – 14:00

Cybernet Auto Center, dealer autorizat Volkswagen, Audi, ŠKODA & Das WeltAuto, vă invită să participați la Salonul Auto Expo, desfășurat între 13 și 15 septembrie la Arena Mall Bacău.

Pe durata întregului week-end (vineri, sâmbătă și duminică) vă așteptăm pentru a testa cele mai noi modele Volkswagen, Audi și Volkswagen Autovehicule Comerciale – dar și cu alte mici surprize pregătite participanților.

În parcarea Arena Mall Bacău vor exista spații special amenajate pentru doritori, în vederea realizării de test drive-uri cu noile modele din oferta Cybernet Auto Center. La eveniment va exista și o zonă specială, destinată mașinilor rulate: Das WeltAuto.

Highlights:

  • Audi e-tron: 100% electric, 100% Audi
  • Volkswagen T-Roc: știe să impresioneze

Plăcerea electrizantă a condusului: Audi e-tron

Marca celor patru inele prezintă primul său model electric, Audi e-tron. Fie că este în mișcare sau nu, Audi e-tron este cu adevărat electrizant. Audi e-tron oferă entuziasm, în timp ce confortul său interior și acustic creează un mediu relaxant pentru pasageri.

Atitudinea încrezătoare îi este înscrisă în gene: Volkswagen T-Roc

Apreciați designul de calitate și un caracter de sine stătător? T-Roc iese în evidență cu designul său expresiv de crossover, cu numeroasele sale variante de personalizare și cu finisaje de calitate, până la cele mai mici detalii: T-Roc știe cum să impresioneze.

Vă așteptăm la salonul Auto Expo!

Pentru mai multe detalii referitoare la alte modele sau informații privind desfășurarea evenimentului, vă rugăm să ne contactați.

Share Page

Close
Back