Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
S-a deschis terasa MOO CAFE! – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

S-a deschis terasa MOO CAFE!

Am creat conceptul Moo Cafe & Moo Gelato & Moo Bakery din dorinta de a ne diversifica si imbunatati gama de rasfaturi si din pasiunea pentru gusturile alese si sincere. Am cautat, am incercat si am selectionat atent dintre sute de retete italiene si frantuzesti de patiserie si cofetarie. Si le respectam intocmai, in propriile laboratoare, folosind intotdeauna ingrediente de calitate, naturale, proaspete, marea majoritate din import. Si te invitam sa testezi singur rezultatul.

Ne este greu sa iti povestim un gust. El trebuie simtit!

Vei gasi in noua locatie (parter Arena Mall – iesirea spre parcarea din spate) cea mai buna inghetata artizanala italiana, cele mai gustoase tarte si cele mai grozave prajituri, alaturi de care poti servi o cafea atent selectionata. Bucura-te de o atmosfera de vara pe terasa special amenajata! Terasa este deschisa incepand cu 7 aprilie 2018.

Tot la noi te vei delecta cu celebrele macarons sau iti vei putea personaliza oricum doresti tortul visat. Rezultatul va fi peste asteptari. Cupe cu creme pufoase, torturi cu valuri de ciocolata adevarata, ceaiuri rare… ar mai fi multe de spus dar sunt si mai multe de gustat!

Va asteptam la prajituri pufoase, inghetata italiana veritabila si cocktailuri pe masura!

“Va lasam papilele gustative sa ne judece. Suntem siguri ca si voi ne veti iubi !”

(Moo, Elanul Pofticios)

Share Page

Close
Back