Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
S-a deschis magazinul TEZYO by Otter Distribution! – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Tezyo by Otter Distribution in Arena Mall

S-a deschis magazinul TEZYO by Otter Distribution!

TEZYO este un concept de magazin nou, urban si fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care doreste sa vina in intampinarea publicului tanar si preocupat de a-si pune in evidenta propriul stil cu produse si branduri de incaltaminte cu personalitate si atitudine. Incepand cu 9 iunie, magazinul TEZYO se afla in acelasi spatiu al fostului brand Otter – parter, langa magazinul Nissa.

TEZYO ofera publicului o varietate mare de branduri recunoscute si indragite, printre care: Otter, Epica, Le Colonel, Clarks, Geox, Le Coq Sportif, Gryxx, Aldo, Converse, Nike si Camper, The Flexx, Pepe Jeans, Santini, Diesel etc. Produsele oferite de magazinele TEZYO sunt articolele de incaltaminte pentru barbati si femei, accesorii si marochinarie, dar si incaltaminte pentru copii.

Avand o colectie multi brand de incaltaminte, Tezyo incurajeaza libertatea de expresie a fiecarui client. Este un concept nou de magazin, care vine in intampinarea publicului cu articole de incaltaminte pentru orice ocazie, realizate de branduri ce și-au câștigat renumele la nivel international pentru ca propun un design inedit.

Lansarea TEZYO a avut loc la finalul lunii decembrie 2015, odata cu deschiderea primului magazin in Bucuresti, iar de atunci, brandul a crescut constant si s-a extins la nivel national.

Misiunea magazinului este de a deveni prima alegere a clientilor sai in ceea ce priveste articolele de incaltaminte, accesoriile, marochinaria si produsele de intretinere. Totodata, Tezyo si-a propus sa devina consultantul de stil al clientilor sai.

Printre valorile sale se numara calitatea, autenticitatea si confortul, iar in colecția Tezyo veti descoperi fie pantofi eleganti, realizati impecabil, fie pantofi ideali pentru tinutele urbane, fie pantofi casual, ce inglobeaza tehnologii moderne (design anatomic, talpi flexibile si usoare, pernute antisoc).

”TEZYO sustine stilul autentic și libertatea de exprimare,  este un brand despre stilul si alegerile personale ale fiecaruia, exprimarea emotiilor, despre identificarea cu tine insuti.”

(Filip Schwartz, Owner al grupului OTTER Distribution)

Iata cateva cadre din magazinul din Arena Mall!

Share Page

Close
Back