Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Programul de fidelitate Mereu Flanco – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Programul de fidelitate Mereu Flanco

3 pasi simpli pentru a deveni membru al programului Mereu Flanco:

  • Vii in orice magazin Flanco sau intri pe www.flanco.ro;
  • Cumperi orice produs, indiferent de valoare;
  • Completezi un formular cu datele tale personale.

Avantaje:

  • Primesti 1.000 puncte in cont, cadou de bun venit;
  • De ziua ta, iti spunem “La multi ani!” cu 1.000 puncte in fiecare an;
  • Acumulezi puncte la fiecare achizitie;
  • Poti sa folosesti punctele cum, cand si cate vrei. Nu ai nici o restrictie la folosirea lor;
  • Esti mereu la curent cu ultimele lansari de produse si ramai conectat la cele mai noi tehnologii.

Valoarea punctelor de fidelitate este urmatoarea: 100 (o suta) de puncte = 1 (un leu).

Exemplu: un client care a acumulat 1000 (o mie) de puncte de fidelitate are echivalentul a 10 lei pe care ii poate folosi conform Programului.

Pentru achizitiile in magazinele Flanco, in vederea acumularii punctelor de fidelitate, clientii trebuie sa prezinte sau sa comunice la casieria din magazinele Flanco, anterior tranzactiei / achitarii produselor, Cardul de Loialitate Flanco sau Cardul de Credit Flanco Cetelem sau numarul unic al contului de loialitate, precum si numele sau data nasterii.

Pentru achizitiile cu plata in numerar pe site-ul www.flanco.ro, in vederea acumularii punctelor, clientii trebuie sa-si asocieze, in primul rand, cardul de fidelitate la cont. A doua zi de la achitarea comenzii contul va fi alimentat automat cu punctele aferente.

Pentru achizitiile cu Cardul de Credit Flanco Cetelem efectuate in magazinele Flanco, acumularea punctelor in conturile de loialitate ale posesorilor de Carduri Flanco Cetelem se face in termen de 3 zile lucratoare de la achizitie.

Utilizarea punctelor de fidelitate se face dupa cum urmeaza:

In magazinele Flanco, la momentul facturarii, clientul va comunica vanzatorului ca doreste sa utilizeze punctele de fidelitate, iar in baza codului unic al contului de loialitate, a numelui sau a datei de nastere, vanzatorul va identifica in sistemul informatic Flanco situatia contului de loialitate si va retrage numarul de puncte de fidelitate pe care clientul doreste sa le utilizeze.

Flanco evidentiaza punctele de fidelitate utilizate sub forma unei reduceri comerciale din valoarea achizitiei.

In cazul achizitiilor telefonice sau pe site-ul www.flanco.ro la momentul finalizarii comenzii, clientul va fi intrebat daca are card de loialitate si, in caz afirmativ, va putea folosi, in baza codului unic, numarul de puncte de fidelitate dorit pentru a achita produsul.

In cazul achizitiei prin Credit Cetelem, posesorii de Card de Credit Flanco Cetelem, vor putea efectua plata utilizand Cardul de Credit Flanco Cetelem doar daca valoarea produsului nu depaseste disponibilul din linia de credit cu card de credit atasat. Clientul poate opta, pentru plata diferentei dintre valoarea produselor si disponibilul din linia de credit, cu cardul de credit atasat din surse proprii (cash) sau poate utiliza puncte de fidelitate Flanco acumulate, daca sunt indeplinite conditiile din contractul de credit aferent Cardului de Credit Flanco Cetelem.

Flanco isi rezerva dreptul de a acorda puncte de fidelitate in Conturile de loialitate ale clientilor, sub forma de cadou sau bonus, precum si de a organiza campanii promotionale si/sau de a acorda oferte speciale, exceptand produsele promotionale si ofertele/campaniile pentru care nu se acorda puncte de fidelitate.

Intregul regulament il gasesti AICI.

Share Page

Close
Back