Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pizza Hut – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Pizza Hut

Pizza Hut

Pizza Hut isi propune sa satisfaca cele mai exigente si rafinate gusturi, oferindu-le clientilor o adevarata experienta culinara. Secretul este acesta: cele mai proaspete ingrediente + cea mai potrivita compozitie pentru aluat + cea mai buna reteta = cea mai buna pizza din lume.

Pizza-Hut-sortimente-mancare-pizza-Arena-Mall-Bacau

Istoria Pizza Hut a inceput inca din 1958 cand fratii Carney au deschis primul restaurant in Wichita – Kansas USA, unde pregateau chiar ei pizza. Restaurantul a devenit repede preferatul tuturor datorita atmosferei relaxante si vesele, dar mai ales datorita celebrei sale Pan-pizza cu blat pufos la interior si crocant la exterior.

Filozofia de baza a fost si a ramas pana in zilele noastre “Grija fata de clienti” exprienta marcii rezonand cu generozitatea, prietenia, inovatia, naturaletea si distractia.

Pizza-Hut-sortimente-mancare-pizza-Arena-Mall-Bacau Pizza-Hut-sortimente-mancare-pizza-Arena-Mall-Bacau

Cu o istorie de 57 de ani, lantul de restaurante cu un concept casual este prezent pe piata din Romania, inca din 1994, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor. In prezent, Pizza Hut este prezenta in zece restaurante in Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Oradea si… Bacau.

Pizza-Hut-sortimente-mancare-pizza-Arena-Mall-Bacau Pizza-Hut-sortimente-mancare-pizza-Arena-Mall-Bacau

Meniul abunda in retete apetisante de pizza, paste aburinde servite cu maiestrie de cei mai priceputi bucatari, antreuri fine, salate proaspat preparate, toate aceste delicioase produse putand fi completate cu deserturi si cockteiluri dintre cele mai rafinate.

Pentru mai multe detalii puteti intra pe www.pizzahut.ro

Pizza-Hut-sortimente-mancare-pizza-Arena-Mall-Bacau

Share Page

Close
Back