Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pe 22 iulie eMAG inaugurează primul showroom din Bacău – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Pe 22 iulie eMAG inaugurează primul showroom din Bacău

Bacău, 22 iulie 2021. eMAG inaugurează primul showroom din Bacău, în incinta Arena Mall. Aici, băcăuanii vor beneficia de o experiență mai bună de cumpărături și vor putea descoperi la raft peste 700 de produse, dar și zone în care pot testa branduri cunoscute.

„Ținem foarte mult la clienții noștri din Bacău și ne bucurăm să fim și mai aproape de ei, oferindu-le oportunitatea de a descoperi brandul eMAG și în offline, într-o locație situată chiar la ei în oraș. În showroom-ul pe care îl inaugurăm azi, clienții au posibilitatea de a discuta cu consultanții noștri specializați și de a vedea și testa produsele dorite, astfel încât să poată lua cea mai bună decizie de cumpărare. De asemenea, comenzile plasate online, pot fi ridicate și de aici, din showroom”, a declarat Dan Palage, director retail eMAG.

Cel de-al 28-lea showroom din rețeaua eMAG existentă în România, Bulgaria și Ungaria este situat la etajul 1 din Arena Mall Bacău și are o suprafață de 530 de metri pătrați. Showroom-ul este amenajat modern și beneficiază de un spațiu de depozitare organizat după un sistem eficient și inovator, care permite livrarea unei game variate de articole într-un timp foarte scurt. Mai mult, datorită modului de organizare și expunere a produselor, clienții vor putea identifica cu ușurință articolele pe care le caută.

În perioada 22 – 26 iulie 2021, clienții vor beneficia de reduceri speciale de până la 20%, disponibile doar în showroom, la produse precum electrocasnice mici și mari, produse de de îngrijire personală, aparate de aer condiționat și încălzire, telefoane mobile și tablete Samsung, accesorii pentru telefoane mobile și tablete A +, precum și la laptopurile Asus, HP și Acer.

Showroom-ul a primit certificatul DEKRA Trusted Facility, care atestă faptul că în interiorul magazinului sunt respectate toate normele de sănătate și securitate, menite să ofere o experiență de cumpărături în siguranță.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al comerțului electronic din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. De 20 de ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius, prin care clienții beneficiază de livrare gratuită și rapidă, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit și aplicația de mobil.

Share Page

Close
Back