Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Activitati de “Ziua Europeana de lupta impotriva traficului de persoane”impreuna cu voluntarii BCTR! – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Pretuieste libertatea-Asociatia-Valoare-Plus-BCTR-2017

Activitati de “Ziua Europeana de lupta impotriva traficului de persoane”impreuna cu voluntarii BCTR!

Asociatia “Valoare Plus” organizeaza evenimentul “Pastreaza-ti libertatea!”, miercuri, 18 octombrie 2017, in intervalul orar 18.00-20.00, in incinta Arena Mall, in contextul 18 octombrie – Ziua Europeana de lupta impotriva traficului de persoane, cu scopul de a sensibiliza si constientiza opinia publica cu privire la formele traficului de persoane.

In acest sens, o echipa de 30 de voluntari vor expune forme ale traficului de persoane in intervalul orar 18.00-20.00, la parterul centrului comercial. De asemenea, publicul va avea ocazia sa se familiarizeze cu cazuri reale ale unor victime traficate.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului Stay Free – Pastreaza-ti libertatea, prin intermediul caruia Asociatia Valoare Plus, alaturi de Swedish Alliance Mission, isi propune sa informeze aprox. 20.000 liceeni din judetele regiunii Nord-Est a Romaniei, in perioada septembrie 2016 – iunie 2018.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Bacău – Capitala Tineretului din România si Arena Mall

Share Page

Close
Back