Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Meli Melo – Paris lanseaza un nou concept de magazin: Meli Melo Deco – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

deschidere-magazin-meli-melo-deco-accesorii-decoratiuni

Meli Melo – Paris lanseaza un nou concept de magazin: Meli Melo Deco

Din 11 februarie, magazinul Meli Melo s-a mutat vis-a-vis (fosta locatie Beauty Mania) si a devenit Meli Melo Deco. Fiind un department store, noua locatie e mai mare si are in portofoliu articole din categoriile fashion si deco.
Meli Melo Deco este o extensie de brand pentru lantul de magazine Meli Melo – Paris, avand ca obiectiv principal de activitate comercializarea decoratiunilor de interior – accesorii si decoratiuni pentru casa si terasa, utile pentru bucatarie, totul pentru setup-uri inspirate, ceramica si piese de mobilier. Toate iti ofera inspiratie pentru un stil de viata, indiferent de culoarea casei tale. Decoratiuni cu accente neutre, classy sau in nuante indraznete, jucause – de acum disponibile in lantul de magazine Meli Melo Deco.

Categoriile de produse care se gasesc in magazinele Meli Melo – Paris se adreseaza atat micutelor domnisoare, dar si femeilor cu un stil vestimentar perfect conturat, independente, in cautare de accesorii, tendinte, noutati in materie de moda.

Produsele disponibile in lantul de magazine: cercei, coliere, bratari, esarfe, curele, ochelari de soare, ceasuri, genti, accesorii sezoniere (costume de baie, pareo sau evantaie), cele mai variate modele de accesorii de par, dar si incaltaminte si piese vestimentare, produse home&deco, mic mobilier, recomandari cadouri tematice, piese pentru bucatarie, baie, etc., acestea fiind disponibile si in magazinul online www.melimelo.ro

Te asteptam in Arena Mall la parter sa le descoperi pe toate.

Share Page

Close
Back