Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
McDonald’s – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

mc donald's logo

McDonald’s

Lider al pietei restaurantelor cu servire rapida din Romania, McDonald’s continua si in 2017 expansiunea si procesul de remodelare al restaurantelor.

Pe 1 septembrie 2017, am deschis restaurantul din Arena Mall, cu un design modern, ce ofera clientilor o experienta complet noua.

Experienta unica McDonald’s este amplificata si prin digitalizarea interactiunii in restaurant sau prin simplificarea modului in care clientii interactioneaza in si cu restaurantele McDonald’s.

Incepand cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital plc opereaza 134 de restaurante in locatii importante, mai mult de jumatate dintre ele avand McDrive si numeroase cafenele McCafé.

In Romania, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 68 de restaurante in 21 de orase. Pana in prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei in Romania, are 4.000 de angajati si primeste zilnic peste 190.000 clienti.

In 2016 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al treilea an consecutiv, conform AON Romania.

Pentru mai multe detalii puteti intra pe www.mcdonalds.ro

Share Page

Close
Back