Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Din 9 septembrie, prestigiosul brand american de fast-food TACO BELL deschide un restaurant in Arena Mall – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Din 9 septembrie, prestigiosul brand american de fast-food TACO BELL deschide un restaurant in Arena Mall

Great news!

Taco Bell vine in Arena Mall Bacau. Incepand din 9 septembrie, prestigiosul lant american de restaurante fast-food vine in Arena Mall, la etajul 2 (langa KFC).

Filosofia noastra, LIVE MAS, este despre a trai pentru a incerca lucruri noi: lucruri care nu s-au mai facut inainte, lucruri cool si neasteptate, dar pe care ajung toti sa le iubeasca. Asta ne motiveaza pe noi: sa fim inovatori, exploratori si nonconformisti. Iar cand vine vorba de mancare, oferim un gust unic, delicios, de cea mai buna calitate.

Taco Bell este principalul lant de restaurante de tip QSR de inspiratie Mexicana unde poti gasi o varietate de produse: Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla si Crunchwrap Supreme sunt doar cateva dintre ele.

Ce ingrediente folosim? Carnea de vita sau  pui este combinata cu varietati de fasole, legume proaspete, branza si sosurile noastre speciale: Mild si Fire.

Meniul este complet customizabil: poti combina toate ingredientele, in functie de cat de curajos sau de pofticios esti. Indiferent daca ti-e pofta de ceva vegetarian, cu carne sau de ceva dulce, la Taco Bell vei gasi mereu produse care sa se potriveasca stilului tau. Pentru ca Taco Bell iti aduce ofera mancare de inspiratie mexicana care te face sa gusti mai mult din viata!

Website: www.taco-bell.ro

Share Page

Close
Back