Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Deschidere Cărturești Bacău | 18 martie 2023 – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Deschidere Cărturești Bacău | 18 martie 2023

Cărturești își deschide porțile pentru cititorii din Bacău, chiar în preajma Zilei Internaționale a Poeziei.
Îndrăgostiții de cărți și de lucruri care ne fac viața mai frumoasă sunt invitați la deschiderea primei librării Cărturești din Bacău, sâmbătă, 18 martie 2023, de la ora 12:00.
Librăria, amplasată la etajul 1 al centrului comercial Arena Mall, măsoară 200 mp și găzduiește pe rafturi o varietate de titluri în limbile română și engleză. Totodată, oferta de carte va cuprinde și volume apreciate de tinerii cititori, din categoriile manga și comics. Selecția va fi completată de branduri deja cunoscute și îndrăgite în rețeaua de librării Cărturești, precum Moleskine, Paperblanks, Legami și Kikkerland.
Conceptul de amenajare aparține biroului de arhitectură Treehouse.
De asemenea, cititorilor băcăoani le sunt pregătite surprize și un moment special, care să marcheze emoția și entuziasmul deschiderii.
Astfel, de la ora 17:00, cititorii sunt invitați la o sesiune de lectură de poezie, prin participarea actriței Ilinca Istrate de la Teatrul Muicipal Bacovia. Lectura va fi compusă din selecții de poezie din volumul Un secol de poezie românească scrisă de femei. Vol. II. 1945-1989, antologie coordonată de Alina Purcaru și Paula Erizanu și marchează, simbolic, Ziua Internațională a Poeziei.
Iar cum luna martie nu poate fi sărbătorită decât prin dragoste, cărți și prin bucuria de a oferi, primii 1000 de cititori vor primi un cadou din partea noastră la orice achiziție din librărie. De asemenea, cititorii vor beneficia de o promoție: 20% reducere la o selecție de cărți pe care trebuie să le citești, iar perioada promoției va fi valabilă în perioada 18 martie – 3 aprilie 2023.

Share Page

Close
Back