Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Cumperi tu, primesc si ei! @LIBRARIILE ALEXANDRIA – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Cumperi tu primesc si ei in Alexandria Librarii

Cumperi tu, primesc si ei! @LIBRARIILE ALEXANDRIA

Din 1950 iti pregatim ghiozdanul. Suntem mandri de asta si iti multumim!” Acesta este mesajul cu care Alexandria Librarii ii intampina an de an pe scolarii mici si mari si pe parintii acestora pentru a pasi cu dreptul intr-un nou an scolar. In acelasi timp, suntem in continuare preocupati si de copiii care sunt in pragul abandonului scolar din cauza ca nu au rechizite.

Si in aceasta toamna, la inceput de an scolar, Alexandria Librarii ramane alaturi de progamele Salvati Copiii Romania, iar impreuna ii invitam pe toti romanii sa se implice in reeditarea succesului din anii trecuti al campaniei de responsabilitate sociala ”CUMPERI TU, PRIMESC SI EI!”, desfasurat in acest an sub sloganul ”Pentru ca noua ne pasa!”.

De fiecare data ne-ati sprijinit si ati facut ca mesajul nostru sa ajunga la cei carora ne adresam, promovand mereu actiunile noastre cu un puternic impact social si cultural. Pentru acest lucru VA MULTUMIM!

Mecanismul campaniei este acesta: in perioada 1-30 septembrie 2017, clientii care vor pregati ghiozdanele propriilor copii alaturi de noi si vor face orice achizitie din cele 30 de librarii Alexandria aflate in 13 judete ale tarii, vor sprijini si copiii nevoiasi inscrisi in programele Salvati Copiii Romania. Alexandria Librarii doneaza sub forma de rechizite catre Organizatia Salvati Copiii Romania 1% din cifra de afaceri. Astfel, fiecare persoana care va face cumparaturi de orice natura, din oricare din librariile Alexandria, se alatură acestei campanii si face un gest concret de incurajare a educatiei.

Reducerea abandonului scolar si a procentajului mare de analfabetism in randul copiilor din Romania sunt si anul acesta posibile printr-un  simplu gest pe care il facem atat de multi… PENTRU CA NOUA NE PASA!

Share Page

Close
Back