Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
City Gym – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

city-gym-arena-mall-sali-de-forta-fitness-Bacau

City Gym

Din 01.10.2020, redeschidem sala de fitness sub un nou nume si un nou concept: City Gym.

ETAJUL 3

City Gym este un club de fitness profesional, cu program NON STOP, primitor, discret, proiectat pentru a satisface toate dorintele clientilor.

Zona Cardio si a Aparatelor de Forta

Pentru a va oferi cele mai bune si eficiente antrenemente, in cadrul City Gym veti gasi cele mai bune echipamente sportive, care au un design atragator si usor de folosit in acelasi timp, chiar si pentru un incepator. La prima vizita in cadrul clubului, va rugam sa va stabiliti o programare cu unul dintre instructorii nostri pentru a va crea un profil de antrenament personal in functie de nevoile dumneavoastra.

Activitati de grup

Programe de antrenament in circuit cu grupuri mixte de persoane si nivele de pregatire diferite.

Antrenamente Personale

Pentru motivatie, siguranta, eficienta si o dieta corespunzătoare aveti nevoie de unul dintre antrenorii nostri, cel care reprezinta calea sigura catre succes. Antrenamentul personal inseamnă mai mult decat realizarea unei fise de antrenament.

Evaluare personala

La prima vizita in cadrul clubului, va puteti stabili o programare cu unul din instructorii nostri pentru a va face o evaluare completa si pentru a va crea un profil de antrenament in functie de nevoile dumneavoastra.

Wellness Cafe

In cadrul Wellness Cafe veti gasi o varietate de băuturi si suplimente nutritive care vin in sprijinul antrenamentelor dumneavoastra.

Sauna

Este locul ideal unde va puteti relaxa după o zi incarcata, locul unde va fortificati inima dar si cel mai bun mod de imbunatatire a calitatii pielii prin eliminarea toxinelor.

Arena-Fitness-Club-Arena-Mall-Bacau-sala-de-forta

Telefon: 0759.551.088

Program: NON – STOP

E-mail: citygymbacau@yahoo.com

Facebook: www.facebook.com/citygymarenamall/

Share Page

Close
Back