Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Brandul 4F deschide noul sau magazin pe 23 septembrie în Arena Mall! – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Brandul 4F deschide noul sau magazin pe 23 septembrie în Arena Mall!

Brandul polonez 4F își extinde rapid lanțul de magazine staționare. După marele succes al deschiderii magazinelor în Constanta City Park Mall, Iasi Iulius Mall, Braila Mall si Târgu Mureș, 4F își deschide cel de-al 15-lea magazin în România. Marea deschidere din Arena Mall din Bacău este planificată pentru 23 septembrie și va fi însoțită de promoții atrăgătoare pentru clienți.

Gama 4F include îmbrăcăminte și accesorii pentru toți pasionații de sport, indiferent de grupa de vârstă și sportul preferat, inclusiv accesorii sportive. Clienții pot experimenta, de asemenea, cele mai recente linii de stil sportiv și de antrenament ale mărcii și colecția 4F Junior pentru cei mai tineri – „League of Fun!”.

Promoții și oferte speciale

Brandul 4F a pregătit oferte speciale pentru clienții săi. În weekendul deschiderii, va exista o oportunitate unică de a cumpăra cele mai noi colecții cu o reducere de 20%. Întreaga colecție va participa la promoție, așa că este șansa perfectă de a vă reîmprospăta garderoba de toamnă. 4F are și ceva special pentru cei care se trezesc de dimineata: primii 20 de clienți care vor face o achiziție vor primi cadou surpriză de la brand.

Planuri și progres

4F este un brand polonez în creștere rapidă, prezent în majoritatea țărilor europene si in prezent, cu 14 magazine în România. După ce și-a deschis primele magazine în București, brandul a început să-și extindă poziția, iar acum clienții pot vizita magazinele 4F din Brașov, Sibiu, Târgoviște, Iasi, Constanta, Ramnicu Valcea, Braila, Roman și nu numai. Deaschiderea din Arena Mall nu este ultima locație pentru 4F. Marca plănuiește să mai deschidă aproximativ 5 magazine în acest an și va progresa activ în anii următori. România nu este singura piață europeană,  pe care brandul vrea să o dezvolte. Magazinele 4F sunt prezente în Lituania, Letonia, Cehia, Slovacia, Ucraina, Islanda, Portugalia și Qatar, printre altele.

Magazinele sunt unități moderne în care experiența clienților este pe primul loc. Interiorul lor este inspirat de tehnologii futuriste și digitale. Decorul este aranjat în forme simple și moderne care aprofundează percepția asupra interiorului – inclusiv iluminat cu led și materiale reflectorizante precum oțel, oglinzi și lemn.

Sub motto-ul „Facem o echipă” – #4F!

4F este un sponsor al echipelor olimpice și paralimpice și al mai multor comitete europene, printre altele, comitetul olimpic polonez, croat și grec. 4F colaborează, de asemenea, cu asociații sportive poloneze și europene, de exemplu Asociația de schi poloneză sau echipa cehă de sărituri cu schiurile. Brandul este, de asemenea, un partener strategic al mai multor echipe sportive locale poloneze. 4F este extrem de mândru că atât de mulți sportivi profesioniști îi poartă hainele în timp ce obțin succes sportiv. Brandul caută să crească – îmbunătățindu-și ofertele atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru amatori. Crearea constantă de noi proiecte și extinderea orizontului pe piețele externe este prioritatea principală a 4F.

Brandul 4F este deținut de OTCF, o companie poloneză implicată în crearea, producția și vânzarea de îmbrăcăminte sport. Oferă îmbrăcăminte sport și accesorii de ultimă generație. Marca comercială a 4F este combinația de calitate, tehnologie si materiale cu designul modern. Liniile de îmbrăcăminte oferă produse potrivite atât pentru antrenament, cât și pentru purtarea de zi cu zi. Nu contează dacă ești profesionist sau amator – 4F îi sprijină pe toată lumea!

Brand ofera echipamente pentru diverse sporturi, inclusiv alergare, ciclism, fitness, schi și tenis. Promovarea unui stil de viață activ și a competiției sportive în spiritul fair-play-ului este datoria de zi cu zi a 4F, precum și motivarea oamenilor să-și depășească barierele și încurajarea acestora să lupte pentru rezultate mai bune.

Magazinul de îmbrăcăminte 4F include: jachete sport, hanorace sport, echipament fitness, echipament alergare, imbracaminte pentru ciclism, fleeces, tricouri, pantofi sport, genți, lenjerie sport și toate accesoriile de sport și de călătorie.

Pentru iubitorii de munte, exista colectiile de trekking si accesorii pentru drumetii si deja cunoscutele colectiile de schi si snowboard, cuprinzand pantaloni și jachete de schi, îmbrăcăminte softshell, lenjerie termica si intreaga gama de accesorii necesare acestor sporturi: casti, manusi, ochelari.

Noul magazin 4F din Arena Mall va începe să funcționeze pe 23 septembrie și va fi deschis în timpul programului de functionare al centrului comercial.

Share Page

Close
Back