Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Bonito – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Bonito-preparate-peste-fructe-de-mare-mancare-traditionala-romaneasca

Bonito

Bonito – healthy & smart food este o companie cu o echipa tanara care face cu indrazneala si entuziasmul caracteristice varstei, un demers responsabil de a veni in intampinarea ta un preparate cu specific pescaresc si nu numai.

Bucataria specializata in preparate din peste este un argument puternic in ce priveste determinarea de a reusi intr-o piata supraaglomerata in oferte de tip fast-food. Oferim o alternativa sanatoasa si delicioasa de a servi o gustare in compania prietenilor, iar ascensiunea noastra este demonstrata din plin prin activitatea pe care o derulam in Arena Mall, etajul 2.

Si nu ne oprim aici. Am diversificat portofoliul de produse sanatoase iar prima directie este cea a preparatelor din pui, materia prima provenind de la o microferma in care puii sunt crescuti intr-un climat traditional.

In completare, am introdus in meniu si preparate din porc, vita, garnituri diverse (legume, cartofi, orez), racoritoare homemade (limonada) si racoritoare imbuteliate, pentru ca masa de pranz/cina sa fie una completa. De asemenea, veti gasi in portofoliu si fructe de mare gustoase.

Argumentele calitatii preparatelor noastre sunt sustinute, in primul rand, prin calitatea ireprosabila a materiei prime – peste proaspat si fructe de mare de la BONITO, unul dintre jucatorii semnificativi pe piata pestelui in Romania. Pregatim cu entuziasm si pricepere educata in marile bucatarii ale lumii somon, macrou, rechin, caracatita sau pastrav – majoritatea proveniti din pescuit.

Suntem deschizatori de drumuri, inovativi si determinati de a oferi «exploratorilor de gusturi» o hrana sanatoasa si plina de savoare.

Pentru mai multe detalii puteti intra pe www.bonito.ro

Share Page

Close
Back