Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Pe 1 august Arena Mall da startul campaniei “Câștigă o vacanță pentru 4 persoane în TURCIA!”  – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Pe 1 august Arena Mall da startul campaniei “Câștigă o vacanță pentru 4 persoane în TURCIA!” 

Turcia este una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță ale europenilor, iar bagajul istoric și cultural impresionant al acestei țări, alături de potențialul turistic fantastic, reprezintă motivele pentru care aici sosesc anual zeci de milioane de turiști.

Vino în Arena Mall în perioada 1-31 august 2022, cumpără unul sau mai multe produse în valoare de minim 100 lei (pe acelaşi bon fiscal) şi completează talonul de participare primit de la lucrătorul comercial al magazinului din care ai făcut cumpărături. Pasul final este să depui talonul în urna special amenajată (parter, lângă fântâna arteziană) şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unui sejur pentru 4 persoane in TURCIA!

La această tombolă poate participa orice persoană fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

  1. să facă cumpărături de cel puţin 100 lei în cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall în perioada 1 – 31 august 2022 (perioada de desfăşurare a campaniei). Condiţia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe un singur bon fiscal;
  2. să completeze talonul de participare cu datele personale corecte;
  3. să respecte prevederile Regulamentului precum şi orice alte indicaţii date de Organizator în vederea desfăşurării în condiţii normale a concursului.

Data limită de depunere a taloanelor este 31 august 2022, ora 21:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate în mod lizibil.

Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall şi câştigător. Premiul nu este transmisibil.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 31 august 2022

EXTRAGEREA PREMIULUI: joi, 1 septembrie 2022

Regulamentul de participare AICI.

Share Page

Close
Back