Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Casatoreste-te pentru o zi de Valentine’s Day @Arena Mall! Editia a-XII-a – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Casatoreste-te pentru o zi de Valentine’s Day @Arena Mall! Editia a-XII-a

Vineri, 14 februarie 2020, de Valentine`s Day, cupidon va săgeta aproape tot ce va întâlni în calea sa la Arena Mall Bacău. Vor fi „împunși” cu arcul lui Cupidon, mai bine de 100 de cupluri ce trec în fiecare an prin fața unui oficiu de Stare Civilă special creat în incinta Arena Mall. Lucian Andrei va juca rolul ofițerului de Stare Civilă, oficiind căsătoriile onorifice pentru o zi.

Cuplurile proaspăt căsătorite vor primi certificate de căsătorie valabile pentru o zi, verighete, pot câștiga premii oferite de sponsorii care doresc să se implice în desfășurarea evenimentului, prin extragere la tombolă și odată căsătoriți pentru o zi și vor imortaliza momentul la fotocornerul tematic unde găsiți o cabină foto gratuită, o altă surpriză din partea Arena Mall. Majoritatea celor care vor spune «DA» în fața „ofițerului de Stare Civilă”, se regăsesc pentru prima dată în această postură, condiție în care emoțiile sunt într-adevăr copleșitoare. Mai ales pentru tinerele „miresici”!

Lista celor care-și vor uni destinele de Valentine’s Day ar putea continua pe o pagină de ziar. Pentru toți va fi o experiență impresionantă și plină de emoții pozitive, iar cu siguranță, majoritatea fetelor așteaptă ziua cea mare în care căsătoria se va întâmpla într-un cadru oficial, după aceast „experiment”.

„Cea de-a XII-a ediție a evenimentului «Căsătorește-te pentru o zi» se va bucura de atenția largă a publicului, și în mod special a tineretului. Considerăm că prin acest gen de acțiune, pe lângă faptul că este relaxant și distractiv totodată, pregătim tinerii pentru adevăratul pas pe care îl vor face în viață. Este un eveniment în care cuplurile își mărturisesc dragostea unul față de celălalt. Dacă punem la socoteală premiile oferite la tombolă, 14 februarie va deveni într-adevăr o zi specială”, a declarat Lucian Andrei, organizator și Maestru de Ceremonii al evenimentului „Căsătorește-te pentru o zi”.

Vino și tu să te convingi alături de organizatori, și urmărește săgețile lui Cupidon ce vor brăzda atmosfera din Arena Mall, și care până spre seară vor face sute de băcăuani fericiți. Măcar pentru o zi!

Iata cum a fost anul trecut!

„Căsătoria nu este o joacă, dar … dacă ar fi?! 

Dacă ar fi, am putea să ne căsătorim pentru o oră, o zi, sau o săptămână. Cu alte cuvinte, căsătoria din joacă nu ţine o veşnicie. E drept că, uneori, nicicele serioase  nu ţin o veşnicie …   

… dar asta este o altă poveste a cărei morală nu vrea nimeni să o afle. 

Fie ca această căsătorie, de o singură zi, să fie o amintire veșnică… iar dacă nu va fi veşnicia astronomică, atunci această căsătorie să umple veşnicia sufletelor voastre, indiferent cu ce alţi parteneri veţi alege să treceţi veşnicia.”

Share Page

Close
Back