Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Descopera reducerile lunii decembrie din ARENA MALL si castiga o vacanta de 8 zile in Krabi, THAILANDA! – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

tombola-decembrie-arena-mall-2019-jurnal-de-calatorie-krabi-thailanda-excursie-cadouri-craciun

Descopera reducerile lunii decembrie din ARENA MALL si castiga o vacanta de 8 zile in Krabi, THAILANDA!

Castigatoarea excursiei in Thailanda este Monica S*****. Felicitari!

Cumpărăturile de azi te trimit în vacanța de mâine! Cumpără în luna decembrie din Arena Mall și poți câștiga o vacanță de vis în Krabi, THAILANDA!

Oricare dintre noi a visat, măcar o dată să-și petreacă vacanța în altă parte a lumii. Fie că vorbim despre Europa, Africa sau fascinanta Asia, sunt o mulțime de locuri minunate care merită să fie vizitate. THAILANDA este o destinație potrivită pentru mai multe categorii de turiști. Fie că vorbim despre turismul cultural, citadin, sportiv ori balnear, îți va fi imposibil să nu te îndrăgostești de aceste meleaguri.

Thailanda este o țară care cu siguranță te va cuceri! Majoritatea călătorilor care au vizitat-o s-ar întoarce oricând și nu e de mirare pentru că, odată ce ai pășit în acest colț de rai vei descoperi pădurile sale tropicale, faimoasele plaje thailandeze, peisajele populate cu verdeață, gastronomia și nu numai.

Cumpără unde-i iarnă și călătorește unde-i vară! Vino în Arena Mall în perioada 1-31 decembrie 2019, cumpără unul sau mai multe produse în valoare de minim 100 lei (pe acelaşi bon fiscal) şi completează talonul de participare primit de la lucrătorul comercial al magazinului din care ai făcut cumpărături. Pasul final este să depui talonul în urna special amenajată (parter, lângă fântâna arteziană) şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unei excursii exotice de 8 zile pentru 2 persoane in Krabi, THAILANDA!

tombola-decembrie-arena-mall-2019-jurnal-de-calatorie-krabi-thailanda-excursie-cadouri-craciun

La această tombolă poate participa orice persoană fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

  1. a) să facă cumpărături de cel puţin 100 lei în cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall în perioada 1 – 31 decembrie (perioada campaniei). Condiţia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe un singur bon fiscal;
  2. b) să completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la Campania „Jurnal de călătorie: Krabi, THAILANDA!” cu datele personale corecte;
  3. c) să depună talonul în urna special amenajată (parter).

Data limită de depunere a taloanelor este 31 decembrie 2019, ora 18:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate în mod lizibil și care îndeplinesc condițiile de participare.

OBSERVATIE:  Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate in mod lizibil si pe care s-a bifat casuta de acceptare a prelucrarii datelor personale. Fara bifarea acestei casute, nu se pot face demersurile pentru procesarea datelor si acordarea premiului.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 31 decembrie 2019

EXTRAGEREA PREMIULUI: luni, 6 ianuarie 2020

Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall şi câştigător. Premiul nu este transmisibil.

Vrei să mergi în Krabi, THAILANDA? Intră în competiție!

Excursia este oferita de Arena Mall in parteneriat cu agentia de turism Dertour, situata la parterul centrului comercial.

Share Page

Close
Back