Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
Gift Card NISSA – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

Nissa-gift-card

Gift Card NISSA

Gaseste-ti tinuta perfecta sau achizitioneaza un cadou pentru cineva drag din magazinele Nissa! Iar cu ocazia aceasta, te invitam sa iti faci un card de fidelitate la noi!

Avantajele Gift Cardului NISSA:

  • Acoperire nationala, prin shop.nissa.ro;
  • Beneficiarul final isi alege produsele dorite;
  • Valabilitatea cardului este de 12 luni;
  • Posibilitate de reincarcare in orice magazin NISSA, dupa epuizarea soldului;
  • Cardul este insotit de o felicitare;
  • Cardul este transmisibil;
  • Cardul este flexibil, putand fi incarcat cu orice suma (nu exista limita minima sau maxima pentru incarcarea cardului);
  • Cardul NISSA functionează ca un card de debit cu care se poate cumpara de mai multe ori.

Gift Cardul este un produs preplatit si se achizitioneaza din orice magazin NISSA, inclusiv de pe shop.nissa.ro. Gift Cardul poate fi folosit pana la epuizarea sumei din cont. Nu este obligatorie epuizarea sumei la o singura achizitie, cardul fiind utilizabil in transe. Cardul se poate reincarca contra cost in orice magazin NISSA. La achizitionarea produselor cu acest Gift Card, nu se acorda rest. Soldul cardului se poate verifica la adresa http://shop.nissa.roro/gift_card.

Cu acest Gift Card se poate plati inclusiv in magazinul online: la finalizarea comenzii, specificati numarul cardului in campul “Observatii”, apoi trimiteti o poza clara a acestuia pe adresa de e-mail shop@nissa.ro. In cazul rambursarii contravalorii unui produs returnat dintr-o comanda platita cu un gift card, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionării produselor, pe gift cardul initial.

Gift Cardul nu poate fi inlocuit in caz de deteriorare, pierdere sau furt, iar valoarea incarcata pe card nu poate fi recuperata.

Gift Cardul este valabil 12 luni de la activarea sa.

Share Page

Close
Back