Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type
“Asculta 5 minute de muzica clasica” intre 1-31 martie @Arena Mall! – Arena Mall Free WI-FI
MENIUCONTACT

Aplicatia se incarca... Te rugam sa astepti

“Asculta 5 minute de muzica clasica” intre 1-31 martie @Arena Mall!

Sa asculti muzica clasica la mall sau cand iti faci cumparaturile la un hipermarket? Raspunsul este pozitiv: din octombrie 2010, in fiecare zi a lunilor martie si octombrie, Radio Romania Muzical propune inregistrari cu celebre lucrari din muzica culta in spatii neconventionale – hipermarketuri, mall-uri,  librarii, muzee, sedii de firme.

Partenerii proiectului consta in nume importante din retailul si business-ul romanesc, care au sustinut initiativa cu entuziasm, observand impactul pozitiv pe care campania o are si asupra propriilor angajati, si asupra clientilor lor din intreaga tara: Carrefour Romania, Cora Romania, Mega Image, Mobexpert, Dedeman, Leroy Merlin, Librariile Humanitas, Castelul Bran, CRH Romania, Iulius Mall din Iasi, Timisoara, Cluj si Suceava, Mood Media, Palas Mall Iasi, ParkLake Shopping Center si Baneasa Shopping City din Bucuresti, PwC Romania, Raiffeisen Bank, Vivo din Pitesti si Baia Mare, Arena Mall Bacau, Hello Shopping Park din Bacau. Cel mai nou partener al proiectului, incepand din martie 2019 este lantul Leroy Merlin Romania.

Ambasador al proiectului este binecunoscutul violonist Alexandru Tomescu:

Sunt sigur ca aceste 5 minute de muzica clasica pe zi, timp de 2 luni pe an, vor trezi gustul multora dintre ascultători nu doar pentru muzica clasica, ci si pentru arte, cultura si frumos, imbunatatind viata multora si deschizand noi ferestre existentei noastre spirituale.”

O alta latura a proiectului se deruleaza in scolile romanesti, “Asculta 5 minute de muzica clasica” fiind un program national la care, in ultimul an scolar, 2017-2018, au participat peste 210.000 elevi.

Mai multe informatii despre aceasta campanie pot fi accesate pe pagina www.romania-muzical.ro/5minute.

Radio Romania Muzical, unicul post de radio romanesc dedicat muzicii clasice, poate fi ascultat in FM (97.6 și 104.8) sau live online la www.romania-muzical.ro.

Share Page

Close
Back